Seiling i Salten

uforglemmelige øyeblikk

Her har vi beskrevet noen av de fine stedene vi bruker å seile til

Har du spørsmål om seilturene og leie av seilbåt må du gjerne spørre! Våre beskrivelser er med egne ord og litt fakta fra internett.

Bliksvær

Bliksvær er en øygruppe og et gammelt fiskevær som ligger 15 km vest for Bodø. Det er ca. 60 lave øyer og holmer med rikt dyre- og fugleliv. Bliksvær har kun to fastboende, men nesten alle hus er tatt godt vare på og brukes som feriehus. En god havn beskytter stort sett mot alle vinder. Ikke mange gjesteplasser, men vi har alltid fått plass.

Fotogalleri Bliksvær

Landegode

Landegode er ei øy ca 10 km norvest for Bodø. Øya har 45 innbyggere, nydelige fjellformasjoner og fine muligheter for å gå seg en tur. Gjestehavna er liten og ligger fint til i nærheten av butikken. Landegode i midnattssol er et kjent motiv, men når du er på Landegode har du fantastiske fotomotiv med Lofotveggen i vest, fjellmassivene i Steigen mot nord og Bodø mot sør-øst.

Fotogalleri Landegode

Sør Fugløy

Sør Fugløy er en av de vakreste perlene! Øya kalles også Fugløya og tilhører Gildeskål kommune. I dag er alle de velholdte husene feriehus og det er en fryd å vandre mellom de gamle nordlandshusene og ta turen tilbake langs stranden. Det blir aldri nok bilder av fjellet, stranda og de fine husan på Sør Fugløy!

Fotogalleri Sør Fugløy

Fleinvær

Felinvær er ei øygruppe i Gildeskål kommune, ca. 2 mil sørvest for Bodø. Det sies at det er like mange øyer som dager i et år! Det er ca. 30 innbyggere, fordelt på 6 øyer, flest på Mevær og Sørvær. På Sørvær ligger Arctic Hideaway, også kalt Fordypningsrommet. Fleinvær er røft, nakent og veldig fint!

Fotogalleri Fleinvær